Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhoudingen in onderzoek naar openlijke geweldpleging en beroving

Den Haag – Aanhoudingen in onderzoek naar openlijke geweldpleging en beroving

De recherche van bureau Ypenburg Leidschenveen / Laak heeft afgelopen week vier verdachten van openlijke geweldpleging en straatroof aangehouden. Een 17-jarige Hagenaar werd donderdag 22 augustus rond middernacht geslagen en geschopt door een groep.

De mishandeling gebeurde omstreeks 23.30 uur op de Laan van Leidschenveen ter hoogte van het station. De Hagenaar werd daar aangesproken door een jongen wat uitmondde in een woordenwisseling met de groep. De Hagenaar werd daarna geslagen en geschopt  en door één van de jongens bedreigd met een mes. De Hagenaar moest voor behandeling naar het  ziekenhuis. Van het slachtoffer werd een geldbedrag gestolen.  Kort na de mishandeling werd al een 18-jarige verdachte aangehouden. In het onderzoek daarna werden nog drie verdachten aangehouden. Het gaat om Hagenaars van 17, 19 en 20 jaar.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachte aangehouden met behulp van stroomstootwapen

Een 34-jarige inwoner uit Tilburg is zondagavond aangehouden met behulp van het stroomstoo…