Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man aangehouden na steekincident in woning

Den Haag – Man aangehouden na steekincident in woning

De politie heeft zondag 18 augustus een 44-jarige man uit Den Haag aangehouden na een steekincident in een woning aan de Apeldoornselaan.

Even na 01.00 uur trof een omstander een gewonde man aan op de Voorthuizenstraat.  De politie werd hierop direct gealarmeerd. Op aangeven van het slachtoffer hielden agenten in een woning aan de Apeldoornselaan de verdachte aan. Buiten werd een mes aangetroffen die in beslaggenomen werd voor verder onderzoek. Het slachtoffer, een 32-jarige Hagenaar, moest voor behandeling aan een wond naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk is er een ruzie in de woning ontstaan waarna hij werd gestoken. De mannen zijn bekenden van elkaar.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Vanochtend rond 05.30 uur ontdekte een bewoner van de Goudse Rijweg meerdere kogelinslagen…