Home Zuid-Holland Den Haag Vermist – Urszula Rojecka

Vermist – Urszula Rojecka

Dinsdag 6 augustus 2019 is vanaf een zorginstelling in de Celebesstraat te Den Haag weggelopen de 63 jarige UIrszula Hoek-Rojecka. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor.

Urszula heeft in verwarde toestand de instelling verlaten. Zij heeft een fors postuur, is ongeveer 1,60 meter lang en heeft licht grijs/blond haar tot op haar schouders. Vaak draagt zij het haar in een staartje. Urszula droeg ten tijde van haar vermissing een grijze rok en een donker roze t-shirt (zie bijgaande foto). Tevens droeg zij twee rieten boodschappentassen met daarin kleding. Urszula heeft dringend haar medicatie nodig. Het is daarom van belang haar spoedig terug te vinden. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 300 kilo coke en drie aanhoudingen op de Maasvlakte

Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De dri…