Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man overleden na steekincident Jacob Schorerlaan, verdachte aangehouden

Den Haag – Man overleden na steekincident Jacob Schorerlaan, verdachte aangehouden

Een 38-jarige man uit Den Haag die donderdagmiddag 8 augustus gewond raakte bij een steekincident in de Jacob Schorerlaan is kort daarna aan zijn verwondingen overleden. Een 17-jarige man uit Den Haag is direct na het incident aangehouden.

Even voor 13.30 uur kwamen bij ons meerdere meldingen binnen dat er een steekincident had plaatsgevonden op de Jacob Schorerlaan. Daar troffen agenten de zwaargewonde man aan.  Het slachtoffer is op straat behandeld door de hulpdiensten en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietincident in het Vroesenpark

Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis …