Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man aangehouden na beschadiging politieauto

Den Haag – Man aangehouden na beschadiging politieauto

Op donderdag 25 juli heeft de politie een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens vernieling van een politieauto. Het incident gebeurde op donderdagavond 20 juni maar de verdachte kwam afgelopen week in beeld nadat een filmpje online was geplaatst. De man moet een schadevergoeding van €1250 betalen.

Op donderdag 20 juni ging een surveillancevoertuig naar een melding in de Boerhaavestraat in Den Haag. Toen collega’s deze melding aan het afhandelen waren, zagen zij in de omgeving van de Boerhaavestraat een aantal personen een videoclip opnemen. Ten tijde van deze melding dat de verdachte het voertuig heeft beschadigd.

De politie kwam deze verdachte afgelopen week op het spoor nadat in een filmpje zichtbaar was dat één van de personen die gezien was op de Boerhaavestraat op 20 juni op het dak van de politieauto heeft gestaan. Op basis van het signalement uit het filmpje, kon de 25-jarige verdachte gisteren worden aangehouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee jongens aangehouden voor bezit balletjespistool

De politie hield vrijdagmiddag 24 januari in een woning aan de Fahrenheitstraat twee jonge…