Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Auto rijdt in op agent

Den Haag – Auto rijdt in op agent

Op maandag 22 juli is rond 18.45 uur bij een vluchtpoging een automobilist op de Koninginnestraat in Den Haag ingereden op een agent die op een fiets reed. De biker kwam hierbij ten val en is lichtgewond geraakt. Korte tijd later crashte dezelfde rode auto op de kruising Koninginnestraat met de Hoefkade. Agenten hielden in de omgeving drie mannen aan, een 19-jarige man uit Rotterdam, een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Hagenaar.

Een agent gaf de bestuurder van het voertuig een stopteken. Echter negeerde hij deze en hij reed vervolgens op de Koninginnestraat met zijn auto in op de biker. Nadat de auto kort daarna crashte en tot stilstand kwam,  vluchtten de drie inzittenden te voet weg. Na onderzoek konden agenten de drie verdachten aanhouden. De rode auto werd aangetroffen op de t-splitsing van de Koninginnestraat met Hoefkade. Het voertuig werd in beslag genomen. De drie verdachten zitten nog vast en worden gehoord.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag, Rijswijk en Nootdorp – Gezocht – WhatsAppfraude Den Haag/Rijswijk/Nootdorp

Op camerabeelden is een verdachte te zien die na een Whatsappfraude op verschillende plekk…