Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man aangehouden voor zware mishandeling

Den Haag – Man aangehouden voor zware mishandeling

Agenten hielden woensdagmiddag 26 juni rond 17.30 uur een man aan op verdenking van zware mishandeling. Hij zou kort daarvoor een vrouw ernstig hebben mishandeld op de President Kennedylaan in Den Haag.

Rond 17.00 kreeg de politie een melding van een zwaargewonde vrouw op een parkeerplaats bij de President Kennedylaan. Volgens getuigen was de vrouw mishandeld door een man en met een voorwerp geslagen. De 40-jarige vrouw uit Den Haag is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten creëerden ter plaatse een plaats delict en stelden sporen veilig. Daarnaast zochten agenten op aanwijzen van getuigen in de omgeving naar de verdachte. Kort daarop zagen zij hem rijden in Zoetermeer. Vermoedelijk betreft het een incident in de relationele sfeer. De 42-jarige verdachte uit Alphen aan den Rijn is overgebracht naar het politiebureau en wordt morgen voorgeleid.  De recherche onderzoekt de zaak. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden na steekincident in woning

De politie heeft zondag 18 augustus een 44-jarige man uit Den Haag aangehouden na een stee…