Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van schietincident; Slachtofferhulp beschikbaar

Den Haag – Getuigen gezocht van schietincident; Slachtofferhulp beschikbaar

De politie doet nog steeds onderzoek naar het schietincident van dinsdag 25 juni aan de Rijswijkseweg.

Rond 17.35 uur zouden twee nog onbekende mannen beschoten zijn door een andere man. Zowel de slachtoffers, als de mogelijke schutter zijn niet meer aangetroffen. Het is nog steeds onbekend of er gewonden zijn en wat de aanleiding van het schietincident is.

Mogelijk bent u getuige geweest van dit incident. De recherche Den Haag-Zuid wil u dan graag hierover spreken. U kunt ze bereiken via 0900-8844. Een schietincident kan een grote impact hebben op uw veiligheidsgevoel of dat van de mensen in uw directe omgeving. De medewerkers van Slachtofferhulp staan voor u klaar. Zij zijn te bereiken via het politieteam Laak 0900-8844.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden na steekincident in woning

De politie heeft zondag 18 augustus een 44-jarige man uit Den Haag aangehouden na een stee…