Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van poging diefstal met geweld

Den Haag – Getuigen gezocht van poging diefstal met geweld

De politie zoekt getuigen van een gewelddadige poging diefstal bij een winkel aan de Dierenselaan op zaterdagmiddag 22 juni.

Een onbekende man probeerde rond 14.45 uur een vitrinekast in te slaan om een ketting te stelen, maar dit mislukte. Hij raakte hierbij wel gewond aan zijn hand en probeerde te vluchten. Toen een 67-jarige winkelmedewerkster de man probeerde tegen te houden, kwam zij hard ten val. Zij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Ondanks een zoektocht van de agenten, is de verdachte niet meer aangetroffen. 

Getuigen gezocht

De verdachte is vermoedelijk weggerend en in tram 4 richting het centrum gestapt. Hij heeft een getinte huidskleur, donker krullend haar, is rond de 23 jaar oud en droeg een blauwe, gewatteerde jas. Heeft u informatie over de zaak die de recherche kan helpen met het onderzoek? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zuiderpark via 0900-8844.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bezorger beroofd van lachgasflessen

Een bezorger reed zondagavond in zijn bus met lachgasflessen naar het bezorgadres aan de S…