Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man gewond na steekincident

Den Haag – Man gewond na steekincident

De politie kreeg op donderdagochtend 13 juni rond 6:00 uur een melding van een steekincident in een restaurant aan de Laan. Een gewonde man is met steekwonden per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. In het restaurant hield de politie een 36-jarige man uit Den Haag aan. Ook de verdachte raakte tijdens het incident gewond.

De aanleiding was vermoedelijk een ruzie tussen een aantal personen in het restaurant. Hierbij deelde iemand ook een aantal rake klappen uit. Agenten spraken al met een aantal getuigen. Het slachtoffer gaf een goed signalement van de verdachte en hierop hield de politie de verdachte aan. Het slachtoffer deed aangifte en de politie doet onderzoek.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vechtpartijen en twee jongeren met steekwonden op Zuid

Donderdagavond was het onrustig in Charlois. Groepen jongeren zochten elkaar op en zaten e…