Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Poging verkrachting 85-jarige vrouw Loosduinen

Den Haag – Gezocht – Poging verkrachting 85-jarige vrouw Loosduinen

Het slachtoffer was op donderdag 9 mei rond 14 uur in de voortuin van haar woning aan de Monsterseweg aan het werk en liep daarna naar de achterkant van het huis. Daar liep opeens een onbekende man op haar af. In haar woning probeerde de man haar te verkrachten. Het slachtoffer verzette zich en de verdachte maakte zich uit de voeten.

Kort hierna hield de politie in de directe omgeving een man aan. Onderzoek wijst op dit moment uit dat dit mogelijk niet de juiste verdachte is. Daarom vraagt de recherche getuigen zich te melden.

Signalement
De verdachte wordt omschreven als een jongeman, hij heeft een opvallend glad gezicht. Hij is licht getint en ongeveer 1.60m. Hij droeg een donkerblauwe jas. Hij was mogelijk op de fiets, maar dat is niet zeker. Hij kan ook in de omgeving gewandeld hebben. Mogelijk zijn er mensen die in deze omgeving gewandeld, gefietst of gereden hebben op die donderdagmiddag 4 april rond 14.20 uur. Dat kan zijn in de richting van Loosduinen of in de richting van Monster, maar ook in de bosrijke omgeving achter de huizen. 

 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – 17-jarige verdachte aangehouden na steekincident

Op de Van Weede van Dijkveldstraat is op zaterdag 16 november een 19-jarige man zwaar gewo…