Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Update: derde verdachte gewapende overval avondwinkel aangehouden

Den Haag – Update: derde verdachte gewapende overval avondwinkel aangehouden

In de zaak van de gewapende overval op vrijdagavond 24 mei is een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Den Haag. Hij wordt samen met de twee eerder aangehouden 16-jarige verdachten vandaag (maandag 27 mei) voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Rond 21:00 uur kwam vrijdagavond 24 mei de melding binnen van een vechtpartij in de Holtenstraat. Agenten gingen hier naar toe en later bleek het om een gewapende overval te gaan waarbij een worsteling heeft plaatsgevonden. Bij de overval zijn verschillende wapens gebruikt, zoals een vuurwapen, messen en een taser. Er is niet geschoten en niemand is bij de overval gewond geraakt en er is ook niets buit gemaakt. Wel is een grote ravage aangericht.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag, Wassenaar – Woningoverval Lage Nieuwstraat in Team West

Vanavond in Team West besteden we aandacht aan een woningoverval op de Lage Nieuwstraat in…