Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht steekincident Middenweg

Den Haag – Getuigen gezocht steekincident Middenweg

Na de melding van een steekincident op de Middenweg is de politie een onderzoek gestart. Een slachtoffer raakte gewond en liet zich aan een steekwond in het ziekenhuis behandelen. Kort na de melding hielden agenten op de Vedelstraat in Rijswijk een 18-jarige man aan.

Het slachtoffer vertelde de politie dat er omstreeks 19.45 uur een ruzie plaatsvond. Dit conflict mondde uit in een steekincident bij het elektriciteitshuisje op de Middenweg, ter hoogte van de Rijner Wateringkade en de Eikelenburglaan. Het slachtoffer deed aangifte. De 18-jarige verdachte zit vast en wordt gehoord.

Iets gezien of gehoord?
De recherche zoekt getuigen van het steekincident. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met ons via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. 0800-7000. Misschien heeft u camerabeelden gemaakt? Deze kunt u dan oploaden via dit formulier.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Vijf minderjarige verdachten aangehouden voor mishandeling Willem de Zwijgerlaan

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jar…