Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Steekincident Spui Den Haag

Den Haag – Gezocht – Steekincident Spui Den Haag

Op maandagavond 8 april 2019 raakte een 19-jarige man gewond nadat hij wilde ingrijpen bij een vechtpartij op het Spui. Hij werd in zijn rug gestoken en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Meerdere mensen zagen dit incident. De politie hield een verdachte aan, maar komt graag met getuigen in contact.

De aanleiding van de vechtpartij ontstond die avond rond 20.20 uur. De situatie ontstond mogelijk nadat een aantal mannen vanuit een auto waarschijnlijk iets hebben geroepen naar wat meisjes die bij de groep van de verdachte van dit steekincident hoorden. Het slachtoffer kwam aanlopen om te helpen en werd toen gestoken. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht van zware mishandeling op Maaskade

Zaterdagochtend 9 november werd rond half vier aan de Maaskade in Rotterdam een zwaar mish…