Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Recherche zoekt getuigen van straatroof

Den Haag – Recherche zoekt getuigen van straatroof

De recherche Den Haag centrum zoekt getuigen van een straatroof op de Amsterdamse Veerkade op vrijdagochtend 26 april. Een 59-jarige Hagenaar werd daar onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn tas.

Het slachtoffer kwam rond 02:15 uur uit een horecagelegenheid toen hij werd aangesproken door een voor hem onbekende man. Vervolgens pakte de man hardhandig de tas van het slachtoffer, en toonde ondertussen een wapen. De verdachte ging er vervolgens vandoor in de richting van de Kranestraat.

Volgens het slachtoffer is de verdachte een man met een donkere huidskleur, van rond de 27 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft donker, halflang kroeshaar tot in zijn nek. Tijdens de beroving droeg hij een blauw of een zwart trainingspak en donkere schoenen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Regio Den Haag – Politie Den Haag Exclusief belicht seriemoordenaar Koos H.

De vijfde editie van ‘Politie Den Haag Exclusief’ neemt u veertig jaar mee terug in de tij…