Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van beroving

Den Haag – Getuigen gezocht van beroving

De politie zoekt getuigen van een beroving op zondagavond 21 april op de Dr. Lelykade. Hierbij werd een 26-jarige Hagenaar mishandeld en beroofd van zijn gouden ketting.

Het 26-jarige slachtoffer zat rond 20.00 uur op zijn motor op de Dr. Lelykade toen hij plotseling door een onbekende man werd beroofd van zijn ketting. Het slachtoffer werd hierbij mishandeld en ook de verdachte raakte gewond. Bij deze beroving waren ook andere mannen betrokken, die met meerdere auto’s in de omgeving van de Dr. Lelykade aanwezig waren.

Specifieke getuigen gezocht
De politie wil heel graag in contact komen met mensen die hebben gezien wat er op de Dr. Lelykade nu precies is gebeurd. Specifiek met twee meisjes van ongeveer 15 jaar oud (de ene licht getint met donker haar en de ander blank), die tijdens de beroving in de omgeving van de Dr. Lelykade aanwezig waren.

Deze meisjes en verder iedereen die iets heeft gezien van het incident op zondag 21 april rond 20.00 uur op de Dr. Lelykade worden gevraagd zich te melden. Dat kan via de tiplijn op 0800-6070. Heeft u wel informatie, maar zegt u liever niet wie u bent, dan is er Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag/Rijswijk/Kwintsheul en Poeldijk – Coldcase en Westlandse inbraken in Team West en Opsporing Verzocht

Vandaag in Opsporing Verzocht en Team West de coldcase van Peternella Hanegraaff. Zij werd…