Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politiebureau Leidschenveen/Ypenburg open tijdens verbouwing

Den Haag – Politiebureau Leidschenveen/Ypenburg open tijdens verbouwing

Het politiebureau Leidschenveen/Ypenburg aan de Brigantijnlaan in Den Haag blijft tijdens een noodzakelijke verbouwing geopend voor het publiek. Ook blijven de agenten vanuit het bureau werken. Voor de inwoners verandert er niets.

In voorbereiding op een mogelijke renovatie onderzocht de politie in de tweede helft van 2018 al hoe de politiezorg voor het gebied ook tijdens een eventuele grootschalige renovatie kon worden gewaarborgd. Een van de scenario’s waar de politie toen rekening mee hield, was dat het bureau tijdens de verbouwing tijdelijk moest worden gesloten.

Reden voor een verbouwing is dat de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden in het pand al langere tijd te wensen overlaat. Om die reden moet het pand op verschillende punten worden verbouwd. Inmiddels is duidelijk dat het pand weliswaar gerenoveerd moet worden, maar dat het politiebureau tijdens deze renovatie gewoon geopend kan blijven.

Ook blijven de agenten die nu in het bureau werken vanuit dit pand hun werk doen. Dit is mogelijk omdat in de afgelopen periode al enkele aanpassingen plaatsvonden, die met name een positieve uitwerking hebben op de klimaatbeheersing.

De verdere verbouwing vindt plaats in nauw overleg met de gemeente, medegebruiker van het pand. Volgens planning starten de werkzaamheden voor de zomer en worden ze nog dit jaar afgerond.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee jongens aangehouden voor bezit balletjespistool

De politie hield vrijdagmiddag 24 januari in een woning aan de Fahrenheitstraat twee jonge…