Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht na incident op kermis

Den Haag – Getuigen gezocht na incident op kermis

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtincident op de kermis aan het Malieveld. Hierbij sprak een melder ook nog over een mogelijk steekincident. Op de kermis trof de politie vervolgens geen gewonden aan. In de omgeving hielden agenten vijf minderjarige verdachten aan voor het in bezit hebben van een stroomstootwapen. Twee van hen zitten nog vast.

Bij het vechtincident zou een grote groep personen betrokken zijn. Omdat getuigen meldden dat een groep personen wegliep richting Centraal Station controleerden agenten op de Rijnstraat een groep van vijf jongens. Hierbij vonden agenten een stroomstootwapen en daarom hielden zij de  vijf minderjarigen aan. Aan het politiebureau zijn drie van hen als betrokkenen naar huis gestuurd. Twee jongens van 16 en 17 uit Delft worden als verdachten gehoord voor verboden wapenbezit.

Getuigen gezocht
Was u ook op de kermis en hebt u iets gezien van een vecht- of steekincident? Of zag u dat er iemand gewond raakte of was u het die gewond raakte hierbij? Bel dan met politie Team Overbosch op 0900-8844. Liever anoniem bel dan met M. 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht na overval op supermarkt Steijnlaan

Een supermarkt aan de Steijnlaan werd op vrijdagavond 6 december rond 18:40 uur door twee …