Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Straffen voor verkoop gestolen telefoons in Bulgarije

Den Haag – Straffen voor verkoop gestolen telefoons in Bulgarije

Een onderzoek naar heling, witwassen en zakkenrollerij door twee Bulgaren en drie vrouwelijke familieleden leidde tot de oplossing van ruim 260 smartphonediefstallen. Ze verkochten de telefoons in een winkel in Bulgarije met de opvallende naam “Occasion Den Haag”. Vandaag zijn vier van hen veroordeeld tot celstraffen.

Zeven slachtoffers uit verschillende steden in Nederland deden in 2017 aangifte nadat zakkenrollers er met hun smartphone vandoor waren gegaan. Volgens de app “find my iPhone” lag hun telefoon ergens op een adres in de Haagse Schilderswijk. In alle gevallen bleek dit om hetzelfde adres te gaan.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …