Home Zuid-Holland Den Haag Vermist – Julita Kornacka

Vermist – Julita Kornacka

Weggelopen uit jeugdinstelling Schakenbosch. Wordt veel in omgeving Den Haag centrum en Hoefkade wijk gezien. Heeft haar haren los langs haar gezicht of in een knot / staart. Als laatst bekende kleding droeg zij een zwart jasje tot op de heupen, zwart truitjes met witte knoopjes, licht blauwe broek met scheur op rechter knie en witte gympen.

165 cm lang,  normaal postuur, grijs / blauwe ogen, stijl donker bruin met licht bruin lang haar,  littekens (brandwonden) op onderarm en gedeelte van haar hand, droeg op dag vermissing een lichte spijkerbroek, witte gympen (zie broek en schoenen op de grote foto) zwart shirt, groene jas.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Opnieuw aanhoudingen in Den Haag

De politie hield tussen vrijdagavond 6 december en zaterdagochtend 7 december dertien pers…