Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Doodsoorzaak overleden persoon Weimarstraat vastgesteld

Den Haag – Doodsoorzaak overleden persoon Weimarstraat vastgesteld

De overleden man (38), die donderdag 7 maart werd aangetroffen in een woning aan de Weimarstraat, is overleden aan koolmonoxidevergiftiging. Dit is donderdag 14 maart uit onderzoek gebleken. Het strafrechtelijk onderzoek naar de oorzaak van de hoge concentratie koolmonoxide in de woning loopt nog.

Donderdagochtend 7 maart troffen agenten in een woning de overleden man aan. Tijdens het onderzoek werden vier agenten en acht omwonenden niet lekker. Metingen van de brandweer wezen uit dat in de woning een hoge concentratie koolmonoxide aanwezig was. Voor controle zijn de agenten samen met omwonenden naar het ziekenhuis gebracht.

Gevaar koolmonoxide
Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat bekend als een sluipmoordenaar. Als je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Jaarlijks overlijden in Nederland gemiddeld elf personen door koolmonoxidevergiftiging. Nog eens honderdvijftig mensen belanden in het ziekenhuis. Meer informatie vind je op de site van de brandweer.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gorinchem – Dief probeert gestolen spullen terug te verkopen in Gorinchem

Eerst spullen stelen uit een auto en dan contact opnemen met het slachtoffer om het prober…