Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Drie verdachten aangehouden voor straatroof

Den Haag – Drie verdachten aangehouden voor straatroof

De politie heeft drie verdachten aangehouden voor een straatroof op maandagmiddag 11 maart op de kruising van het Monnickendamplein en de Escamplaan. Het gaat om drie jongens van 15 jaar uit Den Haag.

Maandagmiddag 11 maart werd een 17-jarige jongen door een groep jongeren beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer liep hierbij enkele rake klappen op. De politie stelde direct een onderzoek in en de afgelopen dagen hield zij drie verdachten aan. Of zij worden voorgeleid aan de rechter-commissaris is op dit moment nog niet bekend.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Vijf minderjarige verdachten aangehouden voor mishandeling Willem de Zwijgerlaan

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jar…