Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen van een autodiefstal met geweld

Den Haag – Politie zoekt getuigen van een autodiefstal met geweld

Drie nog onbekende mannen beroofden maandagavond rond 21.15 uur een 29-jarige man uit Den Haag van zijn auto. Hij reed over de Dr. Lelykade vanaf de Kranenburglaan in de richting van de Schokkerweg. Ter hoogte van een restaurant zette hij zijn goudkleurige auto even aan de kant in verband met een telefoontje. Op dat moment wordt hij overvallen door drie mannen.

De aangever wist na een korte worsteling uit de auto te komen en rende weg. Hij meldde zich later hevig ontdaan bij het politiebureau. Een van de verdachten betrof een blanke kale man rond de 50 jaar. Een tweede blanke verdachte droeg een capuchon over zijn hoofd. De daders vluchtten weg in de auto van het slachtoffer. De politie zoekt getuigen van deze laffe overval. Hebt u iets gezien of heeft u andere informatie die de politie helpt bij het onderzoek? Bel met 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Daders mishandeling Korte Lijnbaan gezocht

Twee vrienden kregen het op 23 maart aan de stok met drie hen onbekende mannen. Na een ver…