Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie vindt geen aanwijzing opzet bij explosie

Den Haag – Politie vindt geen aanwijzing opzet bij explosie

Na uitgebreid onderzoek door het TGO (Team Grootschalig Opsporing) naar de explosie in de Jan van der Heijdenstraat van zondag 27 januari zijn geen aanwijzingen gevonden voor het opzettelijk veroorzaken daarvan.

Uitgebreid onderzoek
In de afgelopen weken hebben forensische en tactische rechercheurs in en rondom de woningen waar de explosie plaatsvond uitgebreid onderzoek gedaan. De politie heeft met een groot aantal mensen gesproken om een beeld te vormen van wat zich allemaal heeft plaats gevonden. Bij het onderzoek is ook een aantal experts betrokken. Na uitgebreid onderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen die kunnen wijzen op het opzettelijk veroorzaken van de explosie. De politie houdt er sterk rekening mee dat een gaslek de oorzaak van de explosie is geweest. Hier wordt nog verder onderzoek naar gedaan.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee aanhoudingen na ADO Den Haag-AZ

De politie hield zondagavond 22 september twee verdachten aan het voor het afsteken van zw…