Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man aangehouden op Binnenhof

Den Haag – Man aangehouden op Binnenhof

De Koninklijke Marechaussee hield vrijdag 8 februari rond 13.30 uur op het Binnenhof in Den Haag een 38-jarige man uit Sneek aan die dreigende taal gebruikte. Ook liet hij een rugzak achter. Het Binnenhof werd daarop deels ontruimd.

Een explosievenverkenner van de politie heeft de rugzak onderzocht. Er bleken geen explosieven in de rugzak te zitten. Het Binnenhof werd hierop weer vrijgegeven. De politie doet verder onderzoek naar het incident en de motieven van de man.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden na schietincident Grote Marktstraat, getuigen gezocht

Op zondag 20 oktober 2019 werd rond 03.05 uur, voor een horecagelegenheid in de Grote Mark…