Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Mishandeling Lange Houtstraat Den Haag

Den Haag – Gezocht – Mishandeling Lange Houtstraat Den Haag

Begin september werd voor een horecagelegenheid aan de Lange Houtstraat een 25-jarige man zo hard door een andere man in zijn gezicht geslagen dat hij knock-out ging. Van de mishandeling is een filmpje gemaakt. De politie zoekt de verdachte, maar ook degene die gefilmd heeft.

Toen het slachtoffer bijkwam, wist hij niet wat hem was overkomen. Zijn verwondingen zijn inmiddels al aardig genezen, maar wat hem is overkomen heeft heel veel impact op hem gehad.

Gefilmd
Na de mishandeling bleek er een filmpje te circuleren dat via Whatsapp was verzonden en naar verschillende personen was doorgestuurd. Twee maanden na het incident kwam het filmpje bij het slachtoffer terecht. Hij zag toen pas echt wat er was gebeurd. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …