Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van autobranden Elzenbroeklaan

Den Haag – Getuigen gezocht van autobranden Elzenbroeklaan

Tenminste vier auto’s raakten op zaterdag 5 januari omstreeks 01.45 uur beschadigd nadat er bij een van de auto’s brand was ontstaan. De politie is een onderzoek gestart en sluit brandstichting niet uit.

Omstreeks 01.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat vier voertuigen in brand stonden aan de Elzenbroeklaan. Getuigen meldden knallen te hebben gehoord voorafgaand aan de brand. Nadat de brand geblust was bleken zeker vier voertuigen en een naastgelegen schutting ernstig te zijn beschadigd. De politie sluit brandstichting niet uit en is op zoek naar getuigen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt man aan voor vuurwapenbezit

De politie hield woensdagmiddag een 47-jarige man aan op metrostation Binnenhof in Rotterd…