Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie legt beslag op crimineel geld op ‘afpakjesavond’

Den Haag – Politie legt beslag op crimineel geld op ‘afpakjesavond’

Hagenaars die nog geld terug moesten betalen omdat ze bijvoorbeeld crimineel geld hebben verdiend met een hennepkwekerij, liepen maandag 3 december kans op een bezoek van de politie. Betaalden ze niet, dan legde de politie beslag op hun spullen. Met deze ‘afpakjesavond’ gaf de politie een duidelijk signaal af dat misdaad niet loont.

Niet geheel toevallig hield de politie deze actie vlak voor pakjesavond. In de geest van de Goedheiligman vindt ook de politie dat je fout gedrag niet moet belonen maar juist aanpakken. In dit geval betekent aanpakken het afpakken van crimineel verdiend geld. Hiermee onderstreept de politie dat misdaad niet loont.

inbeslagname auto bij actie tegen ondermijning

 

 

 

 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Motorrijder overlijdt na verkeersongeval

Een 36-jarige Rotterdamse motorrijder is vrijdag 19 juli op de A16 om het leven gekomen na…