Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachten aangehouden op verdenking van witwassen

Den Haag – Verdachten aangehouden op verdenking van witwassen

De districtsrecherche Den Haag Centrum hield in de vroege ochtend van woensdag 4 juli drie verdachten aan op verdenking van witwassen. Zaterdag 7 juli werd er nog een vierde verdachte, een vrouw, aangehouden. De verdachten zijn inmiddels voor de raadkamer verschenen, drie van hen zitten nog vast.

Begin maart kwam bij de districtsrecherche informatie binnen over de nu aangehouden verdachten. Op basis van de informatie startte de recherche een uitgebreid onderzoek naar de spreekwoordelijke ‘handel en wandel’ van de verdachten. Het onderzoek leidde woensdag 4 juli tot de aanhouding van de  mannen. Zij werden in de vroege ochtenduren van hun bed gelicht.  Pascal Derksen, Teamchef districtsrecherche Den Haag Centrum: “We zijn blij met het resultaat, we doen er alles aan om ondermijning aan te pakken. Dit onderzoek is hier een mooi voorbeeld van.”

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…