Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aan als verdachte van een steekincident in de Weimarstraat op vrijdag 29 juni jl. Bij dit steekincident raakte een 40-jarige man uit Den Haag gewond.

Agenten kregen op vrijdagochtend 29 juni rond 10.00 uur de melding van een steekincident in de Weimarstraat. Een ruzie tussen twee mannen en het slachtoffer eindigde in het steekincident, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis moest voor behandeling van zijn verwondingen. Na onderzoek door de recherche hield de politie de twee 20-jarigen aan. Beiden worden vervolgd voor openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en zitten momenteel in bewaring. Zij zijn op 18 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…