Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie houdt verdachten met nepwapen aan

Den Haag – Politie houdt verdachten met nepwapen aan

Agenten hielden woensdagavond 18 juli bij de Westermolens vier jongeren aan voor het bezit van een nepvuurwapen.

Een alerte melder belde 112 nadat hij vier jongens op een bankje zag zitten. De jongeren gaven iets aan elkaar door wat op een echt vuurwapen leek en liepen daarna verder. Agenten zagen de jongens lopen en hielden hen aan volgens de vuurwapenprocedure. Ze fouilleerden hen één voor één. Bij één van de jongens kwam een vuurwapen tevoorschijn. Het bleek een niet van echt te onderscheiden nepwapen (een balletjespistool.) De jongens van 16 en 17 jaar oud zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bezorger overvallen in Spangen

Een bezorger van sigaretten had zijn handel nog maar net afgeleverd in een winkel, toen hi…