Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man overleden na steekincident Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag – Man overleden na steekincident Den Haag, verdachte aangehouden

Agenten kregen op dinsdag 17 juli rond 14.30 uur de melding van een steekincident in een winkel op het Hobbemaplein. Het 43-jarige slachtoffer overleed korte tijd later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In de winkel is een man aangehouden, zijn identiteit is nog niet vastgesteld.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Zo is onder andere de omgeving van de winkel voor sporenonderzoek afgezet en worden getuigen verhoord. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar hij zal worden gehoord.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Rotterdam, Best – Landelijk opererende auto-inbrekers aangehouden

De politie heeft vrijdag 15 november in Rotterdam twee 29-jarige mannen uit Litouwen aange…