Home Zuid-Holland Den Haag Regio Den Haag – Openingstijden politiebureaus gewijzigd

Regio Den Haag – Openingstijden politiebureaus gewijzigd

De openingstijden van verschillende politiebureaus in het werkgebied van de politie-eenheid Den Haag zijn in de afgelopen of worden in de komende periode aangepast. Aan de dienstverlening van de politie verandert verder niets; de politie blijft voor alle inwoners goed bereikbaar en aanspreekbaar.

(Archieffoto)

Voor de politie is van belang dat de dienstverlening naar de inwoners op een goed niveau blijft. Daarbij neemt de politie ook de wensen van inwoners mee en kijkt goed naar moderne ontwikkelingen. Daarop wordt de dienstverlening aangepast. De actuele openingstijden van een bureau kunt u altijd terugvinden op politie.nl.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Rotterdam, Best – Landelijk opererende auto-inbrekers aangehouden

De politie heeft vrijdag 15 november in Rotterdam twee 29-jarige mannen uit Litouwen aange…