Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie voetbalt tegen jongeren Beresteinlaan

Den Haag – Politie voetbalt tegen jongeren Beresteinlaan

Een team van medewerkers van politiebureau Beresteinlaan voetbalt woensdag 11 juli tegen jongeren uit de wijk. Deze voetbalwedstrijden zijn onderdeel van de officiële heropening van het Krajicek Court aan de Eekhoonrade.

Op het Krajicek Court is een overkapping aangebracht zodat de jongeren heel het jaar door kunnen voetballen. Met een door de jeugdorganisatie Streetsport georganiseerd voetbaltoernooi wordt dit heuglijk feit, gevierd. Om 13.00 uur is de officiële opening en vervolgens werkt het politieteam drie wedstrijden af tegen de jongeren uit de wijk.

Door deel te nemen aan het toernooi wil bureau Beresteinlaan de jongeren en de politie dichter bij elkaar brengen en de onderlinge band verbeteren.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – 17-jarige verdachte aangehouden na steekincident

Op de Van Weede van Dijkveldstraat is op zaterdag 16 november een 19-jarige man zwaar gewo…