Home Zuid-Holland Den Haag Rijswijk – Inbrekers aangehouden dankzij oplettende getuige

Rijswijk – Inbrekers aangehouden dankzij oplettende getuige

Een oplettende getuige belde in de nacht van 28 op 29 juni de politie in verband een poging inbraak in een garagebox. Agenten hielden in de omgeving vier mannen, een 29 jarige zonder vaste woonplaats en drie Hagenaars van 30, 37 en 39 jaar, aan. De politie onderzoekt de poging inbraak.

honderbrigade

Rond 01:50 kreeg de politie de melding dat er meerdere personen probeerden in te breken. Een getuige vertelde agenten dat de verdachten wegrenden in de richting van de Cornelis Suyslaan. Na een korte zoektocht hielden agenten daar twee verdachten aan. Een van de verdachten probeerde te vluchten en raakte daarbij lichtgewond.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …