Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachten poging overval botsen op N14

Den Haag – Verdachten poging overval botsen op N14

Een auto met daarin verdachten van een poging overval op de Spiegelkarpersingel, is op donderdag 28 juni kort na de overval op de N14 in aanrijding gekomen met een vrachtwagen. De verdachten sloegen na de aanrijding op de vlucht, één van hen kon worden aangehouden.

Omstreeks 18.15 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Spiegelkarpersingel een 26-jarige Hagenaar belaagd was door een aantal mannen die hem kennelijk wilden beroven. Uiteindelijk zijn de verdachten er met beperkte buit vandoor gegaan. De mannen gingen er vandoor in een witte Volkswagen Golf. Korte tijd later kwam de melding dat er op de N14, ter hoogte van de A4, een vergelijkbare auto in aanrijding was gekomen met een vrachtwagen. De inzittenden vluchtten vervolgens uit de auto.
Eén van hen, een 19-jarige Haagse, werd in de omgeving aangehouden. Naar de overige verdachten werd een grootscheepse zoekactie ingesteld, zij werden niet meer aangetroffen.
De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …