Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Tassenrollerij Stadshart Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Tassenrollerij Stadshart Zoetermeer

Twee oudere dames zijn binnen twee dagen het slachtoffer geworden van twee vrouwen die tijdens het winkelen hun portemonnees uit hun tassen rolden. Beide diefstallen vonden plaats in schoenenzaken in het centrum Zoetermeer.

Op camerabeelden is te zien dat het 71-jarige slachtoffer schoenen staat te bekijken terwijl één van de twee verdachten de rits van haar tas opent die in de rollator staat. De andere verdachte wacht haar kans af en haalt de portemonnee uit de tas, Ze doet de rits nog snel dicht en samen gaan ze er dan vandoor.
Twee dagen later bergt een 74-jarige vrouw haar portemonnee op in haar rollatortas nadat zij bij een andere schoenenzaak in het centrum een aankoop had gedaan. Toen ze bij een volgende aankoop wilde afrekenen, bleek dat haar portemonnee weg was. De twee vrouwen die hier op camerabeelden te zien zijn, zijn dezelfde twee als bij de eerste tassenrollerij. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Motorrijder overlijdt na botsing

De politie volgde zondagochtend 21 juli twee motorrijders die met hoge snelheid over de La…