Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Contactloos betalen met gestolen pinpas Den Haag

Den Haag – Gezocht – Contactloos betalen met gestolen pinpas Den Haag

De bewoonster van een woning aan de Kepplerstraat ontdekt in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 april een inbreker in haar huis. Kort na zijn vlucht wordt er met haar gestolen pinpas tweemaal contactloos betaald.

De bewoonster wordt rond 01.00 uur wakker van gestommel in haar woning en ontdekt de inbreker. De man gaat er vandoor met, naar later blijkt, de pinpas van de bewoonster. Met deze pas wordt kort na de inbraak tweemaal contactloos betaald bij het Esso benzinestation aan de Valkenboslaan en het Texaco benzinestation aan de Laan in het centrum van Den Haag. Het is niet met zekerheid te zeggen dat deze verdachte ook de woninginbraak heeft gepleegd, maar hij gebruikt in ieder geval kort na de inbraak de pas van het slachtoffer. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Regio Den Haag – Politie zoekt actief naar gesignaleerden

In de decembermaand zet de politie-eenheid Den Haag extra in op de opsporing van voortvluc…