Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Twee hennepkwekerijen in woningen Troelstrakade ontmanteld

Den Haag – Twee hennepkwekerijen in woningen Troelstrakade ontmanteld

De politie heeft dinsdag 12 juni hennepkwekerijen in twee woningen aan de Troelstrakade ontdekt en ontmanteld. De politie had informatie over de mogelijke aanwezigheid van een kwekerij in één van de woningen. Agenten van het hennepteam zijn die dinsdag naar de woning gegaan voor onderzoek.

Nadat de bewoner de deur had opengedaan werd direct een henneplucht geroken. Op aangeven van de bewoner werd in de kruipruimte een hennepkwekerij met 302 planten aangetroffen die bijna oogstrijp waren. De 48-jarige man en zijn 44-jarige echtgenote die ook in de woning aanwezig was werden aangehouden. Terwijl de agenten bezig waren met de ontmanteling van de kwekerij viel de naastgelegen woning op. De woning zag er onverzorgd uit en gordijnen zaten dicht. Ook in die woning troffen de agenten in twee ruimtes kwekerijen aan. De politie moet de huurders nog spreken over de kwekerij. De 203 planten en apparatuur zijn eveneens verwijderd en vernietigd.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Verdachte aangehouden na diefstal vanaf balkon

Een getuige belde op zaterdagavond 18 januari om 20:30 uur met de politie en vertelde dat …