Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Tijdelijke politieposten Kijkduin en Scheveningen weer in gebruik

Den Haag – Tijdelijke politieposten Kijkduin en Scheveningen weer in gebruik

In Kijkduin en Scheveningen werken agenten ook de komende zomer op drukke en mooie stranddagen vanuit twee tijdelijke politieposten. De twee posten dienen als uitvalsbasis voor agenten van het zogenoemde Team Toezicht Kust van de politie-eenheid Den Haag.

De twee tijdelijke politieposten zijn afgelopen week opgebouwd. Agenten van het Team Toezicht Kust gebruiken deze posten met name op mooie stranddagen, als het extra druk is op het strand en er dus meer toezicht nodig is. In juni is dat alleen nog op drukke dagen in de weekenden, in juli en augustus op iedere dag dat extra toezicht nodig is.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag/Leiden/Delft – EVA-team houdt vijf voortvluchtigen aan

Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen week vijf personen aan, di…