Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhoudingen na schietincident en ontvoering Franklinstraat

Den Haag – Aanhoudingen na schietincident en ontvoering Franklinstraat

Deze week hield de regionale recherche twee mannen aan die worden verdacht van hun betrokkenheid bij de schietpartij en aansluitende ontvoering in de Franklinstraat. Bij een van de aanhoudingen werden nog twee mannen aangehouden voor overtreding van de Opiumwet.

Op woensdag 2 mei rond 21.30 uur, vond er in de Franklinstraat op de hoek van de Newtonstraat in Den Haag een schietincident plaats. Uit onderzoek bleek dat er aansluitend een ontvoering had plaats gevonden welke eindigde in Wassenaar. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen en getuigen verklaarden dat er meerdere auto’s na het incident waren weggereden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …