Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Recherche onderzoekt overval op avondwinkel en zoekt getuigen

Den Haag – Recherche onderzoekt overval op avondwinkel en zoekt getuigen

De recherche van district Den Haag-Zuid doet onderzoek naar een overval in een avondwinkel aan de Holtenstraat op zondag 3 juni. Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844.

Even na 23.30 uur kwam de melding dat er een overval was gepleegd op een avondwinkel aan de Holtenstraat. Een gemaskerde man kwam de winkel binnen, bedreigde de eigenaar met een vuurwapen en eiste geld. De man verliet de winkel zonder buit toen de eigenaar een alarmknop indrukte. Hij rende weg in de richting van de Leyweg. Een zoekactie in de omgeving naar de verdachte leidde niet tot een aanhouding. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

Signalement overvaller:
ongeveer 30 jaar
normaal postuur
donker kort geschoren haar
zwarte trui c.q.jas met een witte lijn op mouw
sprak Nederlands met een accent

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Verdachte aangehouden na diefstal vanaf balkon

Een getuige belde op zaterdagavond 18 januari om 20:30 uur met de politie en vertelde dat …