Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Vrouw beroofd in pashokje H&M Weversplaats Den Haag

Den Haag – Gezocht – Vrouw beroofd in pashokje H&M Weversplaats Den Haag

Op maandagmiddag 5 maart wil een 20-jarige vrouw in een kleedhokje van de H&M aan de Weversplaats in Den Haag kleding passen als zij in het hokje door een onbekende man met geweld van haar telefoon wordt beroofd. De verdachte is onder andere te zien op camerabeelden in de binnenstad.

De vrouw schrikt enorm als er opeens een man in het pashokje komt. Hij pakt haar hardhandig bij haar keel vast waardoor zij geen lucht meer krijgt. Als de greep van de man wat losser wordt, kan het slachtoffer weer adem halen. Ze begint te schreeuwen en te trappen en de man laat haar los. Als het slachtoffer haar ogen weer opent, blijkt haar telefoon uit haar tas gestolen te zijn. Naast de camerabeelden uit de winkel is de verdachte gefilmd door camera’s in het centrum. Hierop is te zien dat hij na diefstal vanaf de H&M richting de Stationsweg is gelopen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Boermarke

De politie hield vrijdag 8 februari twee verdachten aan na een schietincident in een wonin…