Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling Leyweg

Den Haag – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling Leyweg

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling aan de Leyweg. De mishandeling vond plaats op maandag 28 mei omstreeks 19.30 uur.

Omstreeks 19.30 uur kregen agenten de melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden op de Leyweg ter hoogte van het Kruidvat. Een persoon raakte hierbij zwaargewond. Agenten waren snel ter plaatse en troffen daar het 48-jarige slachtoffer aan. Kort daarvoor was er ruzie ontstaan tussen een aantal personen. Het latere slachtoffer probeerde vermoedelijk de boel te sussen, maar raakte daarbij uiteindelijk zwaargewond. Hij is met letsel aan zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

Verdachte aangehouden
Op 29 mei werd omstreeks 01.30 uur een 33-jarige Hagenaar in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.
 

Getuigen oproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de ruzie dan wel de uiteindelijke mishandeling. Mogelijk is de mishandeling door omstanders gefilmd. Die beelden kunnen van belang zijn in het onderzoek en wil de politie graag hebben. Heeft u meer informatie of beelden van de mishandeling? Neem dan contact op met de politie Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …