Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Haags echtpaar overleden na aanrijding

Den Haag – Haags echtpaar overleden na aanrijding

Op de Aaltje Noorderwierstraat werd maandag 28 mei een echtpaar uit Den Haag aangereden door de bestuurster van een personenauto. De aangereden vrouw (79) overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Haar 79-jarige echtgenoot werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd en overleed later op de dag. De bestuurster van de auto werd aangehouden en opgevangen op het politiebureau.

Omstreeks 10.20 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat er op het zebrapad aan de Aaltje Noorderwierstraat, ter hoogte van de Mozartlaan, twee personen waren aangereden door een personenauto. Agenten troffen ter plaatse de slachtoffers aan op straat, de bestuurster van de auto was eveneens ter plaatse. Meerdere ambulances en de traumaheli kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De vrouw overleed ter plaatse, haar echtgenoot werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed daar enige uren later.

De 81-jarige vrouw uit Den Haag die de auto bestuurde werd ter plaatse aangehouden en opgevangen op het politiebureau. De afdeling verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie Den Haag deed uitvoerig onderzoek op de plaats van de aanrijding. In verband met het onderzoek komen de verkeensongevallen-onderzoekers graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het noodlottige ongeval. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken, neemt u dan contact op met bureau Verkeer via nummer 0900-8844.

Slachtofferhulp
Omdat veel mensen getuige zijn geweest van het noodlottige ongeval is er slachtofferhulp beschikbaar gesteld. Mocht u getuige zijn geweest van het ongeval en behoefte hebben aan slachtofferhulp, dan kunt u contact opnemen met politiebureau Loosduinen via 0900-8844.
U kunt zich ook melden aan de balie aan het politiebureau.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Supermarktovervaller komt niet ver dank zij moedige omstanders

Twee mannen hebben op zondagmiddag 21 oktober een wegvluchtende overvaller in de kladden g…