Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Twee overvallen op supermarkten

Den Haag – Gezocht – Twee overvallen op supermarkten

De politie is op zoek naar de twee overvallers die twee supermarkten overvallen in de Bouwlustlaan en in de Holtenstraat in Den Haag.

De beide mannen overvallen een supermarkt aan de Bouwlustlaan in Den Haag, rond 18.40 uur bedreigen zij de aanwezige medewerkster met een vuurwapen. De medewerkster werkt niet mee en de overvallers vluchten. Een maand eerder op woensdag 28 februari rond 22.00 uur, plegen mogelijk dezelfde daders een overval op een supermarkt in de Holtenstraat in Den Haag. Ook hier wordt de aanwezige medwerker met een vuurwapen bedreigd en eisen de daders geld. Deze medewerker gaat de overvallers met een bezem te lijf. Ze gaan er vandoor zonder buit. Er worden camerabeelden getoond van de daders.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc

Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbe…