Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man gewond door steekincident

Den Haag – Man gewond door steekincident

Politieagenten hielden zaterdag 12 mei om 20.30 uur op de Hoefkade een Hagenaar aan die even daarvoor een plaatsgenoot had gestoken.

Agenten kregen een melding dat op de Hoefkade een ruzie gaande was waarbij een man een steekwond had opgelopen. Op de Hoefkade troffen agenten een 26-jarige man aan die inderdaad gewond was geraakt. In de straat hield de politie een 22-jarige man aan voor het steekincident. Ambulancepersoneel behandelde in het politiebureau het slachtoffer aan zijn verwonding. Na de behandeling hielden agenten het slachtoffer aan voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Beide mannen zitten nog vast. De ruzie is vermoedelijk ontstaan door een conflict in de relationele sfeer.  

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc

Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbe…