Home Zuid-Holland Den Haag SZW zoekt getuigen naar te werk stellen illegalen in restaurant in Haagse Transvaalwijk

SZW zoekt getuigen naar te werk stellen illegalen in restaurant in Haagse Transvaalwijk

De Recherche SZW van de Inspectie SZW is op zoek naar getuigen in een strafrechtelijk onderzoek van het Functioneel Parket naar onder andere het te werkstellen en huisvesten van illegalen. Ze waren werkzaam in een Indiaas restaurant aan het Paul Krugerplein in Den Haag.

Het onderzoek richt zich op de periode van 2017 tot op heden. De Recherche SZW is op zoek naar getuigen die in deze periode iets opmerkelijks gezien hebben in het restaurant Chawlas2 aan het Paul Krugerplein of in de nabije omgeving. Ze kunnen zich melden bij de Inspectie SZW op het nummer 0800-5151. Indien zij anoniem wensen te blijven kunnen zij contact opnemen met het team Criminele Inlichtingen (TCI) van de Inspectie SZW. Dat kan via het telefoonnummer 06-23866145.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…