Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Steekincident Advocatenkantoor Rijweg Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Steekincident Advocatenkantoor Rijweg Zoetermeer

De politie is op zoek naar de man die op dinsdag 26 september 2017 rond 15:15 uur, in een advocatenkantoor op de Rijnweg in Zoetermeer een advocate neerstak. De advocate had een slagaderlijke bloeding en houdt er aan deze aanval een groot litteken in haar gezicht aan over.

Inmiddels houdt het rechercheteam er ernstig rekening mee dat dat het geen aanval vanuit een opwelling is geweest, maar dat deze dader het specifiek op dit slachtoffer had gemunt en dat het een gerichte actie was. Waarom de man de advocate aanviel met een mes weten we nog steeds niet. Voor de “gouden” tip in deze zaak zal er een een beloning van10.000 euro worden uitgeloofd. In Team West en in Opsporing Verzocht worden er beelden getoond van de man die waarschijnlijk stak. Deze draagt een opvallend hoedje. Verder worden er beelden getoond van deze man samen met een andere man (deze wordt niet herkenbaar getoond). Verder is er een vermoeden dat er ook nog een derde man man bij dit steekincident betrokken is geweest. Een van de scenario’s is dat de meeloper wel degelijk met het steken te maken heeft en dat deze derde man is ingezet om de politie op een dwaalspoor te zetten. Verder denkt de politie dat er op maandag 11 en dinsdag 12 september een voorverkenning heeft plaats gevonden en dat daarbij gebruik is gemaakt van een Opel Astra Hatchback uit 2016. Die auto zou grijs of bruin zijn geweest. 

 

 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…