Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal zonnebrillen en schoenen uit warenhuis Grote Marktstraat Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal zonnebrillen en schoenen uit warenhuis Grote Marktstraat Den Haag

Op zaterdag 10 maart rond 14.50 uur wordt door een beveiliger gezien hoe drie mannen zich verdacht gedragen in een winkel aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Ze blijken bezig te zijn met een winkeldiefstal.

Als de mannen de winkel verlaten, rent de beveiliger hen achterna. Een van hen gooit op de vlucht een tas op de grond. De beveiliger verliest de mannen daarna uit het oog, maar heeft dan wel de tas met gestolen spullen terug. Er blijken 6 paar schoenen en 6 brillen uit de winkel in te zitten. De drie verdachten zijn goed in beeld op de bewakiingscamera’s. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc

Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbe…